BibTex RIS Kaynak Göster

Probiotics (Turkish with English Abstract)

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 4, - , 01.08.1996

Öz

Probiotics are feed additives which are developed for the establishment of intestinal flora of host animals. Probiotics have very important role for the prevention of the food borne disease by Salmonella. In this study concentrated on different types of probiotics, detrimental effect on food borne pathogens, the use of probiotics and potentials.

Probiyotikler

Yıl 1996, Cilt: 21 Sayı: 4, - , 01.08.1996

Öz

Probiyotikler konakçı hayvanın barsaklarındaki mikrobiyal dengeyi geliştirerek olumlu yönde etkili olan yem katkılarıdır. Salmonella  kökenli gıda zehirlenmelerinin önlenmesinde önemli etkiye sahip olan probiyotik tipleri, probiyotiklerin etki mekanizması, probiyotiklerle yapılan diğer çalışmalar, probiyotik kullanımı ve potansiyeli üzerinde durulmuştur. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Aynur Gül Karahan Bu kişi benim

M. Lütfü Çakmakçı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1996
Yayımlandığı Sayı Yıl 1996 Cilt: 21 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Karahan, A. G. ., & Çakmakçı, M. L. . (1996). Probiyotikler. Gıda, 21(4).
AMA Karahan AG, Çakmakçı ML. Probiyotikler. GIDA. Ağustos 1996;21(4).
Chicago Karahan, Aynur Gül, ve M. Lütfü Çakmakçı. “Probiyotikler”. Gıda 21, sy. 4 (Ağustos 1996).
EndNote Karahan AG, Çakmakçı ML (01 Ağustos 1996) Probiyotikler. Gıda 21 4
IEEE A. G. . Karahan ve M. L. . Çakmakçı, “Probiyotikler”, GIDA, c. 21, sy. 4, 1996.
ISNAD Karahan, Aynur Gül - Çakmakçı, M. Lütfü. “Probiyotikler”. Gıda 21/4 (Ağustos 1996).
JAMA Karahan AG, Çakmakçı ML. Probiyotikler. GIDA. 1996;21.
MLA Karahan, Aynur Gül ve M. Lütfü Çakmakçı. “Probiyotikler”. Gıda, c. 21, sy. 4, 1996.
Vancouver Karahan AG, Çakmakçı ML. Probiyotikler. GIDA. 1996;21(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/