Cilt: 21 Sayı: 4, 1.08.1996

Yıl: 1996

Makaleler

 

1. Laktoferment Yöntemi ile Havuç Suyu Üretiminde Pektolitik Enzim Kullanımı

 

2. Bıldırcın Eti, Karaciğeri ve Yumurta Yağının Yağ Asitleri Kompozisyonu Üzerine Araştırma

 

4. Süt Endüstrisinde Katkı Maddeleri Olarak Stabilizatörler

 

5. Peynir Lezzeti ve Oluşumu-I

 

6. Peynir Lezzeti ve Oluşumu-II

 

8. Yoğurt Yapımı ve Muhafazası Sonrasında Karbonhidratların Değişimi Üzerine Araştırmalar

 

10. Besin Allerjisi

 

11. Probiyotikler

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/