Cilt: 21 Sayı: 5, 1.10.1996

Yıl: 1996

Makaleler

 

1. Gıdalarda Su Aktivitesinin Kontrol ve Belirleme Yöntemleri-II

 

2. Laktokok Fajları ve Süt Endüstrisindeki Önemi

 

3. Yayıkaltı Tozunun Yoğurt Üretiminde Kullanım Olanaklarının Araştırılması

 

4. Şalgam Suyu Üretimi Üzerinde Araştırmalar

 

8. Sebzelerde Hasat Sonrası Üşeme Zararı

 

9. Farklı Buğday Çeşitleri ve Pişirme Yöntemlerinin Bulgur Kalitesine Etkisi

 

10. Ayçiçeği Yağının bazı Kimyasal Özellikleri Üzerine Hidrojenasyonun Etkisi

 

11. Çiğ Sütlerden Hareketli Aeromonas Türlerinin İzolasyonu

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/