BibTex RIS Kaynak Göster

A Research on Enrichment of Protein Content of Bread with Brewing Waste Yeast (in Turkish)

Yıl 1979, Cilt: 4 Sayı: 1, - , 01.02.1979

Öz

  Ekmekçilikte acılığı giderilmiş ve kurutulmuş biracılık artığı mayanın unda %1 konsantrasyon kullanılması ekmeğin protein miktarını artırmakta ve buna karşın fiziksel özellikleri değişmemektedir.

Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma

Yıl 1979, Cilt: 4 Sayı: 1, - , 01.02.1979

Öz

  Ekmekçilikte acılığı giderilmiş ve kurutulmuş biracılık artığı mayanın unda %1 konsantrasyon kullanılması ekmeğin protein miktarını artırmakta ve buna karşın fiziksel özellikleri değişmemektedir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hilmi Pamir Bu kişi benim

Recai Ercan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1979
Yayımlandığı Sayı Yıl 1979 Cilt: 4 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Pamir, H. ., & Ercan, R. . (1979). Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. Gıda, 4(1).
AMA Pamir H, Ercan R. Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. GIDA. Şubat 1979;4(1).
Chicago Pamir, Hilmi, ve Recai Ercan. “Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya Ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 4, sy. 1 (Şubat 1979).
EndNote Pamir H, Ercan R (01 Şubat 1979) Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. Gıda 4 1
IEEE H. . Pamir ve R. . Ercan, “Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma”, GIDA, c. 4, sy. 1, 1979.
ISNAD Pamir, Hilmi - Ercan, Recai. “Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya Ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 4/1 (Şubat 1979).
JAMA Pamir H, Ercan R. Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. GIDA. 1979;4.
MLA Pamir, Hilmi ve Recai Ercan. “Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya Ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, c. 4, sy. 1, 1979.
Vancouver Pamir H, Ercan R. Ekmeklerin Biracılık Artığı Maya ile Protein Bakımından Zenginleştirilmesi Üzerine bir Araştırma. GIDA. 1979;4(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/