BibTex RIS Kaynak Göster

Microbiological Quality Control in Cans (in Turkish)

Yıl 1982, Cilt: 7 Sayı: 3, - , 01.06.1982

Öz

Konserve gıdaların kalite kontrolleri, işletme kontrolu, bozulma nedeninin saptanması, depolanma süresinin ve özelliğinin ve gıdanın tüketime kadar olan genel durumunun saptanması amacıyla yapılmaktadır. Gıdalardaki mikrobiyolojik bozulmalar içinde en önemlileri yetersiz ısı uygulaması sonucunda bozulmalar ve sızıntı sonucu ortaya çıkan kontaminasyonlardır. Fiziksel nedenler de zamanla sızıntıya yol açtıklarından mikrobiyolojik bozulmanın kaynakları olabilir.   

Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu

Yıl 1982, Cilt: 7 Sayı: 3, - , 01.06.1982

Öz

Konserve gıdaların kalite kontrolleri, işletme kontrolu, bozulma nedeninin saptanması, depolanma süresinin ve özelliğinin ve gıdanın tüketime kadar olan genel durumunun saptanması amacıyla yapılmaktadır. Gıdalardaki mikrobiyolojik bozulmalar içinde en önemlileri yetersiz ısı uygulaması sonucunda bozulmalar ve sızıntı sonucu ortaya çıkan kontaminasyonlardır. Fiziksel nedenler de zamanla sızıntıya yol açtıklarından mikrobiyolojik bozulmanın kaynakları olabilir.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Jale Acar Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1982
Yayımlandığı Sayı Yıl 1982 Cilt: 7 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Acar, J. . (1982). Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. Gıda, 7(3).
AMA Acar J. Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. GIDA. Haziran 1982;7(3).
Chicago Acar, Jale. “Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu”. Gıda 7, sy. 3 (Haziran 1982).
EndNote Acar J (01 Haziran 1982) Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. Gıda 7 3
IEEE J. . Acar, “Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu”, GIDA, c. 7, sy. 3, 1982.
ISNAD Acar, Jale. “Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu”. Gıda 7/3 (Haziran 1982).
JAMA Acar J. Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. GIDA. 1982;7.
MLA Acar, Jale. “Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu”. Gıda, c. 7, sy. 3, 1982.
Vancouver Acar J. Kutu Konservelerinde Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu. GIDA. 1982;7(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/