Loading [a11y]/accessibility-menu.js
HPLC Methods for the Determination of Organic Acids in Grape Must, Wine and Vinegar(Turkish with English Abstract)
Yıl 1999 ,
Cilt: 24 Sayı: 1, - , 01.02.1999
Yüksel Denli
Öz
Carboxylic acids have an important influence on the biological stability and organoleptic properties of wines. In this paper, high performance liquid chromatographic methods for the determination of the main carboxylic acids in grape must, wine and vinegar is reviewed.
Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları
Yıl 1999 ,
Cilt: 24 Sayı: 1, - , 01.02.1999
Yüksel Denli
Öz
Karboksilik asitlerin, şarabın biyolojik kararlılığında ve organoleptik özelliklerinde önemli etkileri vardır. Bu çalışmada üzüm şırası, şarap ve sirkede önemli organik asitlerin tayini için yüksek performans sıvı kromatografik metotlar derlenmiştir.
Toplam 0 adet kaynakça vardır.
Kaynak Göster
APA
Denli, Y. . (1999). Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. Gıda, 24(1).
AMA
Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. GIDA. Şubat 1999;24(1).
Chicago
Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda 24, sy. 1 (Şubat 1999).
EndNote
Denli Y (01 Şubat 1999) Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. Gıda 24 1
IEEE
Y. . Denli, “Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”, GIDA , c. 24, sy. 1, 1999.
ISNAD
Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda 24/1 (Şubat 1999).
JAMA
Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. GIDA . 1999;24.
MLA
Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda, c. 24, sy. 1, 1999.
Vancouver
Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. GIDA. 1999;24(1).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/