BibTex RIS Kaynak Göster

HPLC Methods for the Determination of Organic Acids in Grape Must, Wine and Vinegar(Turkish with English Abstract)

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 1, - , 01.02.1999

Öz

Carboxylic acids have an important influence on the biological stability and organoleptic properties of wines. In this paper, high performance liquid chromatographic methods for the determination of the main carboxylic acids in grape must, wine and vinegar is reviewed.

Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 1, - , 01.02.1999

Öz

Karboksilik asitlerin, şarabın biyolojik kararlılığında ve organoleptik özelliklerinde önemli etkileri vardır. Bu çalışmada üzüm şırası, şarap ve sirkede önemli organik asitlerin tayini için yüksek performans sıvı kromatografik metotlar derlenmiştir. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Yüksel Denli Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 24 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Denli, Y. . (1999). Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. Gıda, 24(1).
AMA Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. GIDA. Şubat 1999;24(1).
Chicago Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda 24, sy. 1 (Şubat 1999).
EndNote Denli Y (01 Şubat 1999) Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. Gıda 24 1
IEEE Y. . Denli, “Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”, GIDA, c. 24, sy. 1, 1999.
ISNAD Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda 24/1 (Şubat 1999).
JAMA Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. GIDA. 1999;24.
MLA Denli, Yüksel. “Üzüm Sırası, Şarap Ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları”. Gıda, c. 24, sy. 1, 1999.
Vancouver Denli Y. Üzüm Sırası, Şarap ve Sirkede Organik Asitlerin Tayinleri için HPLC Metotları. GIDA. 1999;24(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/