BibTex RIS Kaynak Göster

Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 1, - , 01.02.1999

Öz

Bu derleme, şarapta fenolik asitlerin, prosiyanidinlerin ve flavanollerin tayinlerinde  kullanılan HPLC metotlarını özetlemektedir. Bu bileşiklerin şaraptan ekstraksiyon metotları, bozucu bileşiklerin etkilerinin giderilmesinde kullanılan metotlar ve HPLC işlemleri  hakkında bilgileri de kapsamaktadır. 

HPLC Methods for the Determination of Phenolic Acids, Procyanidins and Flavanols in Wine(Turkish with English Abstract)

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 1, - , 01.02.1999

Öz

This manuscript summarizes HPLC methodologies used for the determination of phenolic acids, procyanidins and flavanols in wine. It includes also methods of extraction of these compounds, methods used to eliminate potential interfering compounds and the HPLC determinant step.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Güleren Özkan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 24 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Özkan, G. . (1999). Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. Gıda, 24(1).
AMA Özkan G. Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. GIDA. Şubat 1999;24(1).
Chicago Özkan, Güleren. “Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler Ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları”. Gıda 24, sy. 1 (Şubat 1999).
EndNote Özkan G (01 Şubat 1999) Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. Gıda 24 1
IEEE G. . Özkan, “Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları”, GIDA, c. 24, sy. 1, 1999.
ISNAD Özkan, Güleren. “Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler Ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları”. Gıda 24/1 (Şubat 1999).
JAMA Özkan G. Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. GIDA. 1999;24.
MLA Özkan, Güleren. “Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler Ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları”. Gıda, c. 24, sy. 1, 1999.
Vancouver Özkan G. Şaraplarda Fenolik Asitler, Prosiyanidinler ve Flavanollerin Tayini için HPLC Metotları. GIDA. 1999;24(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/