BibTex RIS Kaynak Göster

Losses in Milks Heated in Different Containers Due to Adsorption (in Turkish)

Yıl 1982, Cilt: 7 Sayı: 4, - , 01.08.1982

Öz

Süt, çeşitli sıcaklık-zaman düzenlerinde tutulduğunda, adsorbsiyon sonucu, tonlarla ifade edilen kayıplar bulunmuştur. Bu kayıplar ısıtmada kullanılan kabın çeşidine göre değişmektedir. Adsorbsiyon en az cam kaplarda, sonra alüminyum en fazlada emaye kaplarda tesbit edilmiştir.

Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar

Yıl 1982, Cilt: 7 Sayı: 4, - , 01.08.1982

Öz

Süt, çeşitli sıcaklık-zaman düzenlerinde tutulduğunda, adsorbsiyon sonucu, tonlarla ifade edilen kayıplar bulunmuştur. Bu kayıplar ısıtmada kullanılan kabın çeşidine göre değişmektedir. Adsorbsiyon en az cam kaplarda, sonra alüminyum en fazlada emaye kaplarda tesbit edilmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Abdi Karacabey Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1982
Yayımlandığı Sayı Yıl 1982 Cilt: 7 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Karacabey, A. . (1982). Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. Gıda, 7(4).
AMA Karacabey A. Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. GIDA. Ağustos 1982;7(4).
Chicago Karacabey, Abdi. “Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar”. Gıda 7, sy. 4 (Ağustos 1982).
EndNote Karacabey A (01 Ağustos 1982) Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. Gıda 7 4
IEEE A. . Karacabey, “Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar”, GIDA, c. 7, sy. 4, 1982.
ISNAD Karacabey, Abdi. “Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar”. Gıda 7/4 (Ağustos 1982).
JAMA Karacabey A. Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. GIDA. 1982;7.
MLA Karacabey, Abdi. “Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar”. Gıda, c. 7, sy. 4, 1982.
Vancouver Karacabey A. Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. GIDA. 1982;7(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/