Loading [a11y]/accessibility-menu.js
Losses in Milks Heated in Different Containers Due to Adsorption (in Turkish)
Yıl 1982 ,
Cilt: 7 Sayı: 4, - , 01.08.1982
Abdi Karacabey
Öz
Süt, çeşitli sıcaklık-zaman düzenlerinde tutulduğunda, adsorbsiyon sonucu, tonlarla ifade edilen kayıplar bulunmuştur. Bu kayıplar ısıtmada kullanılan kabın çeşidine göre değişmektedir. Adsorbsiyon en az cam kaplarda, sonra alüminyum en fazlada emaye kaplarda tesbit edilmiştir.
Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar
Yıl 1982 ,
Cilt: 7 Sayı: 4, - , 01.08.1982
Abdi Karacabey
Öz
Süt, çeşitli sıcaklık-zaman düzenlerinde tutulduğunda, adsorbsiyon sonucu, tonlarla ifade edilen kayıplar bulunmuştur. Bu kayıplar ısıtmada kullanılan kabın çeşidine göre değişmektedir. Adsorbsiyon en az cam kaplarda, sonra alüminyum en fazlada emaye kaplarda tesbit edilmiştir.
Toplam 0 adet kaynakça vardır.
Kaynak Göster
APA
Karacabey, A. . (1982). Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. Gıda, 7(4).
AMA
Karacabey A. Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. GIDA. Ağustos 1982;7(4).
Chicago
Karacabey, Abdi. “Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar”. Gıda 7, sy. 4 (Ağustos 1982).
EndNote
Karacabey A (01 Ağustos 1982) Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. Gıda 7 4
IEEE
A. . Karacabey, “Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar”, GIDA , c. 7, sy. 4, 1982.
ISNAD
Karacabey, Abdi. “Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar”. Gıda 7/4 (Ağustos 1982).
JAMA
Karacabey A. Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. GIDA . 1982;7.
MLA
Karacabey, Abdi. “Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar”. Gıda, c. 7, sy. 4, 1982.
Vancouver
Karacabey A. Çeşitli Kaplarda Isıtılan Sütlerde Adsorbsiyon Sonucu Meydana Gelen Kayıplar. GIDA. 1982;7(4).
GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır.
GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).
https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/