BibTex RIS Kaynak Göster

Researches on Flora of Coliform Bacteria in Raw Milk (in Turkish)

Yıl 1982, Cilt: 7 Sayı: 6, - , 01.12.1982

Öz

Araştırmada 3 farklı mandıradan alınan 21 çiğ süt örneğinden 129 koliform grubu bakteri suşu izole edilmiş ve tanımlanmıştır. Örneklerde en fazla Ent. Aerogenes (%32.6) ve E. coli (%19.4) bulunmuştur. Klebsiella, Citrobacter ve Ent. Aerogenes ise daha düşük oranlarda belirlenmiştir.   

Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar

Yıl 1982, Cilt: 7 Sayı: 6, - , 01.12.1982

Öz

Araştırmada 3 farklı mandıradan alınan 21 çiğ süt örneğinden 129 koliform grubu bakteri suşu izole edilmiş ve tanımlanmıştır. Örneklerde en fazla Ent. Aerogenes (%32.6) ve E. coli (%19.4) bulunmuştur. Klebsiella, Citrobacter ve Ent. Aerogenes ise daha düşük oranlarda belirlenmiştir.   

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Erol Ergüllü Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1982
Yayımlandığı Sayı Yıl 1982 Cilt: 7 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Ergüllü, E. . (1982). Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. Gıda, 7(6).
AMA Ergüllü E. Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. GIDA. Aralık 1982;7(6).
Chicago Ergüllü, Erol. “Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar”. Gıda 7, sy. 6 (Aralık 1982).
EndNote Ergüllü E (01 Aralık 1982) Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. Gıda 7 6
IEEE E. . Ergüllü, “Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar”, GIDA, c. 7, sy. 6, 1982.
ISNAD Ergüllü, Erol. “Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar”. Gıda 7/6 (Aralık 1982).
JAMA Ergüllü E. Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. GIDA. 1982;7.
MLA Ergüllü, Erol. “Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar”. Gıda, c. 7, sy. 6, 1982.
Vancouver Ergüllü E. Çiğ Sütte Koliform Grubu Bakteri Florası Üzerinde Araştırmalar. GIDA. 1982;7(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/