BibTex RIS Kaynak Göster

The Effects and Benefits of Emulgators Used in Meat Products (Turkish with English Abstract)

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 5, - , 01.10.1999

Öz

Emulgators had increased emulsion stability and improved texture and consistence, used in emulsion type of meat products. In addition those increased durability of the products because of their antioxidative effects. In this article the effects and benefits of emulgators, used in meat products were discussed.

Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 5, - , 01.10.1999

Öz

Emülsiyon tipi et ürünlerinde kullanılan emülgatörler, emülsiyon stabilitesini artırarak, ürünün tekstür ve konsistensini düzeltirler. Ayrıca antioksidatif etkileri nedeniyle, ürünün dayanıklılığını artırırlar. Bu makalede et ürünlerinde kullanılan emülgatörlerin etkileri ve yararları anlatılmıştır. 

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Haydar Özdemir Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ekim 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 24 Sayı: 5

Kaynak Göster

APA Özdemir, H. . (1999). Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. Gıda, 24(5).
AMA Özdemir H. Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. GIDA. Ekim 1999;24(5).
Chicago Özdemir, Haydar. “Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri Ve Yararları”. Gıda 24, sy. 5 (Ekim 1999).
EndNote Özdemir H (01 Ekim 1999) Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. Gıda 24 5
IEEE H. . Özdemir, “Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları”, GIDA, c. 24, sy. 5, 1999.
ISNAD Özdemir, Haydar. “Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri Ve Yararları”. Gıda 24/5 (Ekim 1999).
JAMA Özdemir H. Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. GIDA. 1999;24.
MLA Özdemir, Haydar. “Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri Ve Yararları”. Gıda, c. 24, sy. 5, 1999.
Vancouver Özdemir H. Et Ürünlerinde Kullanılan Emülgatörlerin Etkileri ve Yararları. GIDA. 1999;24(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/