BibTex RIS Kaynak Göster

The Characteristics of Oak Woods and Their Importance for the Wine Ageing (Turkish with English Abstract)

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 6, - , 01.12.1999

Öz

Today, the use of oak barrels has an important role in the wine technology. Nowadays, it’s not easy to state in our country that, oak barrels are being used in conscious. Contrarily and significantly in last few years, large cooperation with modem installation has begun to use oak barrels in a better conscious for the production of quality wines. In this study, the general specialties of the oak barrels and their use in wine production have been focused on.

Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri

Yıl 1999, Cilt: 24 Sayı: 6, - , 01.12.1999

Öz

Meşe fıçı kullanımı günümüz şarap teknolojisinde önemli bir yer tutmaktadır. Bugün ülkemizde meşe fıçıların bilinçli bir şekilde kullanıldığını söylemek oldukça güçtür. Ancak son yıllarda özellikle modern işletmeler ithal ettikleri meşe fıçıları kaliteli şarap üretiminde daha bilinçli olarak kullanmaya başlamışlardır. Bu çalışmada meşe fıçıların genel özelikleri ve şarap üretiminde kullanımları üzerinde durulmuştur.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

R. Ertan Anlı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1999
Yayımlandığı Sayı Yıl 1999 Cilt: 24 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Anlı, R. E. . (1999). Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. Gıda, 24(6).
AMA Anlı RE. Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. GIDA. Aralık 1999;24(6).
Chicago Anlı, R. Ertan. “Meşe Fıçıların Özellikleri Ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri”. Gıda 24, sy. 6 (Aralık 1999).
EndNote Anlı RE (01 Aralık 1999) Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. Gıda 24 6
IEEE R. E. . Anlı, “Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri”, GIDA, c. 24, sy. 6, 1999.
ISNAD Anlı, R. Ertan. “Meşe Fıçıların Özellikleri Ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri”. Gıda 24/6 (Aralık 1999).
JAMA Anlı RE. Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. GIDA. 1999;24.
MLA Anlı, R. Ertan. “Meşe Fıçıların Özellikleri Ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri”. Gıda, c. 24, sy. 6, 1999.
Vancouver Anlı RE. Meşe Fıçıların Özellikleri ve Şarabın Yıllanmasındaki Önemleri. GIDA. 1999;24(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/