BibTex RIS Kaynak Göster

Supercritical Fluid Processing of Food and Biomaterials: 1. Extraction, Fractionation, Reaction (Turkish with English Abstract)

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 3, - , 01.06.2000

Öz

Supercritical fluid processing of food and biomaterials is an important tool in obtaining functional and high value products. Early studies started with extraction and fractionation has been developing with combined extraction, fractionation and reaction modes. This review includes the recent developments, potential applications and future needs. 

Gıdaların ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon

Yıl 2000, Cilt: 25 Sayı: 3, - , 01.06.2000

Öz

Gıdaların ve biyolojik maddelerin süperkritik akışkanlar ite istenmesi fonksiyonel ve yüksek değerli ürünler elde edilmesi için önemli bir araçtır. Bu alanda ekstraksiyon ve fraksiyonasyon ile başlayan ilk çalışmalar, ekstraksiyon, fraksiyonasyon ve reaksiyonun birleştirildiği süreçler­le gelişmektedir. Bu derleme, son gelişmeleri, potansiyel uygulamaları ve araştırma gereksinimlerini içermektedir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Meryem Esra Yener Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2000
Yayımlandığı Sayı Yıl 2000 Cilt: 25 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Yener, M. E. . (2000). Gıdaların ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon. Gıda, 25(3).
AMA Yener ME. Gıdaların ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon. GIDA. Haziran 2000;25(3).
Chicago Yener, Meryem Esra. “Gıdaların Ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon”. Gıda 25, sy. 3 (Haziran 2000).
EndNote Yener ME (01 Haziran 2000) Gıdaların ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon. Gıda 25 3
IEEE M. E. . Yener, “Gıdaların ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon”, GIDA, c. 25, sy. 3, 2000.
ISNAD Yener, Meryem Esra. “Gıdaların Ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon”. Gıda 25/3 (Haziran 2000).
JAMA Yener ME. Gıdaların ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon. GIDA. 2000;25.
MLA Yener, Meryem Esra. “Gıdaların Ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon”. Gıda, c. 25, sy. 3, 2000.
Vancouver Yener ME. Gıdaların ve Biyolojik Maddelerin Süperkritik Akışkanlarla İşlenmesi: 1. Ekstraksiyon, Fraksiyonasyon, Reaksiyon. GIDA. 2000;25(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/