BibTex RIS Kaynak Göster

Amount of Total Phospholipids and a-Tocopherol in Raw and Refined C. syriaca schrad. Oil (in Turkish)

Yıl 1984, Cilt: 9 Sayı: 6, - , 01.12.1984

Öz

Pelemir (S. syriaca Schrad.) tohumu ham yağı rafine edilerek hem ham, hem rafine yağında; spektrofotometrik olarak toplam fosfolipid ve yüksek basınç sıvı kromatografisi (HPLC) ile a-tokoferol niceliği saptanmış, kimi yenebilen yağlar yanında değeri araştırılmıştır.

Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği

Yıl 1984, Cilt: 9 Sayı: 6, - , 01.12.1984

Öz

Pelemir (S. syriaca Schrad.) tohumu ham yağı rafine edilerek hem ham, hem rafine yağında; spektrofotometrik olarak toplam fosfolipid ve yüksek basınç sıvı kromatografisi (HPLC) ile a-tokoferol niceliği saptanmış, kimi yenebilen yağlar yanında değeri araştırılmıştır.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Nejat Altıniğne Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Aralık 1984
Yayımlandığı Sayı Yıl 1984 Cilt: 9 Sayı: 6

Kaynak Göster

APA Altıniğne, N. . (1984). Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. Gıda, 9(6).
AMA Altıniğne N. Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. GIDA. Aralık 1984;9(6).
Chicago Altıniğne, Nejat. “Ham Ve Rafine Pelemir (C. Syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid Ve a-Tokoferol Niceliği”. Gıda 9, sy. 6 (Aralık 1984).
EndNote Altıniğne N (01 Aralık 1984) Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. Gıda 9 6
IEEE N. . Altıniğne, “Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği”, GIDA, c. 9, sy. 6, 1984.
ISNAD Altıniğne, Nejat. “Ham Ve Rafine Pelemir (C. Syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid Ve a-Tokoferol Niceliği”. Gıda 9/6 (Aralık 1984).
JAMA Altıniğne N. Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. GIDA. 1984;9.
MLA Altıniğne, Nejat. “Ham Ve Rafine Pelemir (C. Syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid Ve a-Tokoferol Niceliği”. Gıda, c. 9, sy. 6, 1984.
Vancouver Altıniğne N. Ham ve Rafine Pelemir (C. syriaca Schrad.) Yağında Toplam Fosfolipid ve a-Tokoferol Niceliği. GIDA. 1984;9(6).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/