BibTex RIS Kaynak Göster

A Study on the Physical and Chemical Properties of Yoghurts Prepared from Soy milk (Turkish with English Abstract)

Yıl 2001, Cilt: 26 Sayı: 2, - , 01.04.2001

Öz

Yoghurt like fermented product was prepared from soy and cow + soy milk blends using yoghurt culture. It was then examined that the changes in some physical and chemical characteristics of soy based yoghurts stored at 5 °C for 21 days. 

Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma

Yıl 2001, Cilt: 26 Sayı: 2, - , 01.04.2001

Öz

Çalışmada, soya ile inek+soya sütü karışımlarından hazırlanan yoğurt benzeri ürünlerde ve +5 °C de 21 gün süre ile depolama sırasında meydana gelen bazı fiziksel ve kimyasal değişimler incelenmiştir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Özer Kınık Bu kişi benim

Necati Akbulut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2001
Yayımlandığı Sayı Yıl 2001 Cilt: 26 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Kınık, Ö. ., & Akbulut, N. . (2001). Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. Gıda, 26(2).
AMA Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. Nisan 2001;26(2).
Chicago Kınık, Özer, ve Necati Akbulut. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 26, sy. 2 (Nisan 2001).
EndNote Kınık Ö, Akbulut N (01 Nisan 2001) Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. Gıda 26 2
IEEE Ö. . Kınık ve N. . Akbulut, “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma”, GIDA, c. 26, sy. 2, 2001.
ISNAD Kınık, Özer - Akbulut, Necati. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 26/2 (Nisan 2001).
JAMA Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. 2001;26.
MLA Kınık, Özer ve Necati Akbulut. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, c. 26, sy. 2, 2001.
Vancouver Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. 2001;26(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/