Yoghurt like fermented product was prepared from soy and cow + soy milk blends using yoghurt culture. It was then examined that the changes in some physical and chemical characteristics of soy based yoghurts stored at 5 °C for 21 days.
Çalışmada, soya ile inek+soya sütü karışımlarından hazırlanan yoğurt benzeri ürünlerde ve +5 °C de 21 gün süre ile depolama sırasında meydana gelen bazı fiziksel ve kimyasal değişimler incelenmiştir.
Kınık, Ö. ., & Akbulut, N. . (2001). Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. Gıda, 26(2).
AMA
Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. Nisan 2001;26(2).
Chicago
Kınık, Özer, ve Necati Akbulut. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 26, sy. 2 (Nisan 2001).
EndNote
Kınık Ö, Akbulut N (01 Nisan 2001) Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. Gıda 26 2
IEEE
Ö. . Kınık ve N. . Akbulut, “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma”, GIDA, c. 26, sy. 2, 2001.
ISNAD
Kınık, Özer - Akbulut, Necati. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 26/2 (Nisan 2001).
JAMA
Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. 2001;26.
MLA
Kınık, Özer ve Necati Akbulut. “Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel Ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, c. 26, sy. 2, 2001.
Vancouver
Kınık Ö, Akbulut N. Soya Sütünden Yararlanarak Elde Edilen Yoğurtların Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine bir Araştırma. GIDA. 2001;26(2).