Cilt: 26 Sayı: 2, 1.04.2001

Yıl: 2001

Makaleler

 

1. Tane Rutubet Miktarının Cin Mısırın Teknolojik Özellikleri Üzerine Etkisi

 

2. Çeşitli Gıdalarda Koliform, Fekal Koliform ve E. coli Varlığı

 

3. Keçi Sütünden Set-Tipi Yoğurt Üretiminde Ultrafiltrasyon (UF) Tekniğinden Yararlanma Olanakları Üzerine Bir Araştırma

 

4. Burdur'da Süzme Yoğurt Üretimi Teknolojisi Üzerine bir Araştırma

 

6. Et ve Et Ürünlerinde Brochothrix thermosphacta 'nın Bulunuşu

 

9. Çay Tohumunun bazı Özellikleri ve Çay Tohumu Yağının Yağ Asidi Kompozisyonu

 

10. Sofralık Üzümlerinin Muhafazasında Önsoğutmanın Önemi (İngilizce)

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/