Cilt: 26 Sayı: 4, 1.08.2001

Yıl: 2001

Makaleler

 

1. Askorbik Asidin Degradasyon Mekanizması

 

2. Chufa Yumrusunun (Cyperus esculentus L.) Kimyasal Bileşimi ve Teknolojik Değerlendirilmesi (İngilizce)

 

3. Sosis Fermentasyonunda Proteoliz (İngilizce)

 

4. Elma Suyunda Fenolik Bileşiklerin Proses ve Depolama Sırasında Değişimi

 

7. Pişirme İşleminin Tarhana Hamurunun Kuruma Özellikleri Üzerine Etkileri

 

9. Gıdalarda Mikotoksin Oluşumunu Etkileyen Faktörler

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/