Cilt: 26 Sayı: 3, 1.06.2001

Yıl: 2001

Makaleler

 

3. Koyun Sütünün Farklı Yöntemlerle Muhafazası (İngilizce)

 

6. Bazı Türk Kırmızı Şaraplarının Amino Asit İçerikleri

 

7. Bulgur Üretiminin Proteinlerin Elektroforetik Özellikleri Üzerine Etkisi

 

8. Mavi Yengecin (Callinectes Sapidus Rathbun 1896) Et Verimi ve Besin Madde İçeriği Üzerine bir Araştırma

 

10. Keçi Sütünün Farklı Yöntemlerle Muhafazası

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/