Volume: 26 Issue: 3 , 6/1/01

Year: 2001

Other

 

1. Gamma-Işınlama Uygulanmış Yemeklik Baklagillerde Kalite Değerlendirmesi (İngilizce)

 

3. Koyun Sütünün Farklı Yöntemlerle Muhafazası (İngilizce)

 

6. Bazı Türk Kırmızı Şaraplarının Amino Asit İçerikleri

 

7. Bulgur Üretiminin Proteinlerin Elektroforetik Özellikleri Üzerine Etkisi

 

8. Mavi Yengecin (Callinectes Sapidus Rathbun 1896) Et Verimi ve Besin Madde İçeriği Üzerine bir Araştırma

 

9. Kalsiyumklorür İlavesi ve Salamura Kürleme Yönteminin Pastırma Gevrekliğine Etkisi

 

10. Keçi Sütünün Farklı Yöntemlerle Muhafazası