BibTex RIS Kaynak Göster

Proteins in Honey (in English)

Yıl 2003, Cilt: 28 Sayı: 2, - , 01.04.2003

Öz

The proteins of honey from south-eastern Anatolia were identified by sodium dodecyl suifate-polyacrylamid gel electropheresis (SDS-PAGE). It was found 12 protein bands in various honey samples. The molecular weights of these proteins were determined approximately between 22,000 and 75,000. Also, determined in the honey samples were hydroxymethylfurfural, diastase number, invert sugar, sucrose, proline, moisture, free acid, pH, lactone and ash.  

Bal Proteinleri (İngilizce)

Yıl 2003, Cilt: 28 Sayı: 2, - , 01.04.2003

Öz

Güneydoğu Anadolu bölgesinden toplanılan bal örneklerindeki proteinler sodyum dodesil sülfat poliakrilamid jel elektroforez (SDS-PAGE) metodu ile belirlendi. Bal örneklerinde molekül ağırlığı yaklaşık 22.000 - 75.000 arasında olan 12 farklı protein bandı görüldü. Ayrıca bu bal örneklerin hidroksimetifurfural, diastaz sayısı, invert şeker, sakaroz, prolin, nem, kül, serbest asit, pH ve lakton değerleri de tayin edildi.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Hayrullah Yılmaz Bu kişi benim

Ö. İrfan Küfrevioğlu Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Nisan 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 28 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Yılmaz, H. ., & Küfrevioğlu, Ö. İ. . (2003). Bal Proteinleri (İngilizce). Gıda, 28(2).
AMA Yılmaz H, Küfrevioğlu Öİ. Bal Proteinleri (İngilizce). GIDA. Nisan 2003;28(2).
Chicago Yılmaz, Hayrullah, ve Ö. İrfan Küfrevioğlu. “Bal Proteinleri (İngilizce)”. Gıda 28, sy. 2 (Nisan 2003).
EndNote Yılmaz H, Küfrevioğlu Öİ (01 Nisan 2003) Bal Proteinleri (İngilizce). Gıda 28 2
IEEE H. . Yılmaz ve Ö. İ. . Küfrevioğlu, “Bal Proteinleri (İngilizce)”, GIDA, c. 28, sy. 2, 2003.
ISNAD Yılmaz, Hayrullah - Küfrevioğlu, Ö. İrfan. “Bal Proteinleri (İngilizce)”. Gıda 28/2 (Nisan 2003).
JAMA Yılmaz H, Küfrevioğlu Öİ. Bal Proteinleri (İngilizce). GIDA. 2003;28.
MLA Yılmaz, Hayrullah ve Ö. İrfan Küfrevioğlu. “Bal Proteinleri (İngilizce)”. Gıda, c. 28, sy. 2, 2003.
Vancouver Yılmaz H, Küfrevioğlu Öİ. Bal Proteinleri (İngilizce). GIDA. 2003;28(2).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/