BibTex RIS Kaynak Göster

Dairy By-Product (Turkish with English Abstract)

Yıl 2003, Cilt: 28 Sayı: 3, - , 01.06.2003

Öz

By-products that are obtained in the processing of milk are very important amounts. These by-products especially have been obtained in cheese and butter manufacturing. Recovering of these by-products is essential for our national economy and environmental pollution. In this work, different recovering methods and using of dairy by-products in different processes were compiled.  

Sütçülük Yan Ürünleri

Yıl 2003, Cilt: 28 Sayı: 3, - , 01.06.2003

Öz

Sütün ürünlerine işlenmesinde elde edilen yan ürünler çok önemli miktarlardadır. Bu yan ürünler özellikle peynir ve tereyağı imalatı sonucunda ortaya çıkmaktadır. Bu ürünlerin geri kazanımı ülke ekonomisi ve çevre kirliliği açısından büyük önem arz etmektedir. Bu çalışma­da, sütçülük yan ürünlerinin yeniden işlenerek geri kazanım yöntemleri ve kullanıldıkları farklı alanlar derlenmiştir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Gürdal Tan Bu kişi benim

Sinan Ömeroğlu Bu kişi benim

Uğur Balıkçı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 2003
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 28 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Tan, G. ., Ömeroğlu, S. ., & Balıkçı, U. . (2003). Sütçülük Yan Ürünleri. Gıda, 28(3).
AMA Tan G, Ömeroğlu S, Balıkçı U. Sütçülük Yan Ürünleri. GIDA. Haziran 2003;28(3).
Chicago Tan, Gürdal, Sinan Ömeroğlu, ve Uğur Balıkçı. “Sütçülük Yan Ürünleri”. Gıda 28, sy. 3 (Haziran 2003).
EndNote Tan G, Ömeroğlu S, Balıkçı U (01 Haziran 2003) Sütçülük Yan Ürünleri. Gıda 28 3
IEEE G. . Tan, S. . Ömeroğlu, ve U. . Balıkçı, “Sütçülük Yan Ürünleri”, GIDA, c. 28, sy. 3, 2003.
ISNAD Tan, Gürdal vd. “Sütçülük Yan Ürünleri”. Gıda 28/3 (Haziran 2003).
JAMA Tan G, Ömeroğlu S, Balıkçı U. Sütçülük Yan Ürünleri. GIDA. 2003;28.
MLA Tan, Gürdal vd. “Sütçülük Yan Ürünleri”. Gıda, c. 28, sy. 3, 2003.
Vancouver Tan G, Ömeroğlu S, Balıkçı U. Sütçülük Yan Ürünleri. GIDA. 2003;28(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/