A Study on the Determination of Mix of Cow Milk by the Test of Enzyme Immunological, Sandwich-EIA in Goat and Sheep Cheese Samples Marketed in Munih (Turkish with English Abstract)
48 imported or locally produced goat and sheep cheese samples marketed in Munih, were collected and examined in point of mix of cow milk by the test of Enzyme Immunological Sandwich-EIA. In the 27 cheese samples (56%) were determined mix of cow milk. The sensitivity of the applied test is 1%.
Münih piyasasında market ve dükkanlarda satışa sunulan yerli veya ithal koyun keçi peynirlerinden 48 adet toplanmış ve Enzim-immünolojik Sandwich-EIA testi ile inek sütü karışımı yönünden incelenmiştir. Numunelerin 27 tanesinde (%56’da) inek sütü karışımı tespit edilmiş olup uygulanan testin hassasiyeti %1’dir.
Ergün, Ö. . (1994). Münih’te Tüketime Sunulan Koyun ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi ile Araştırılması. Gıda, 19(1).
AMA
Ergün Ö. Münih’te Tüketime Sunulan Koyun ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi ile Araştırılması. GIDA. Şubat 1994;19(1).
Chicago
Ergün, Özer. “Münih’te Tüketime Sunulan Koyun Ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi Ile Araştırılması”. Gıda 19, sy. 1 (Şubat 1994).
EndNote
Ergün Ö (01 Şubat 1994) Münih’te Tüketime Sunulan Koyun ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi ile Araştırılması. Gıda 19 1
IEEE
Ö. . Ergün, “Münih’te Tüketime Sunulan Koyun ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi ile Araştırılması”, GIDA, c. 19, sy. 1, 1994.
ISNAD
Ergün, Özer. “Münih’te Tüketime Sunulan Koyun Ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi Ile Araştırılması”. Gıda 19/1 (Şubat 1994).
JAMA
Ergün Ö. Münih’te Tüketime Sunulan Koyun ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi ile Araştırılması. GIDA. 1994;19.
MLA
Ergün, Özer. “Münih’te Tüketime Sunulan Koyun Ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi Ile Araştırılması”. Gıda, c. 19, sy. 1, 1994.
Vancouver
Ergün Ö. Münih’te Tüketime Sunulan Koyun ve Keçi Peynirlerinde İnek Sütü Karışımının Enzim-İmmünolojik Sandwich-EIA Testi ile Araştırılması. GIDA. 1994;19(1).