48 imported or locally produced goat and sheep cheese samples marketed in Munih, were collected and examined in point of mix of cow milk by the test of Enzyme Immunological Sandwich-EIA. In the 27 cheese samples (56%) were determined mix of cow milk. The sensitivity of the applied test is 1%.
Münih piyasasında market ve dükkanlarda satışa sunulan yerli veya ithal koyun keçi peynirlerinden 48 adet toplanmış ve Enzim-immünolojik Sandwich-EIA testi ile inek sütü karışımı yönünden incelenmiştir. Numunelerin 27 tanesinde (%56’da) inek sütü karışımı tespit edilmiş olup uygulanan testin hassasiyeti %1’dir.
| Birincil Dil | Türkçe |
|---|---|
| Bölüm | Makaleler |
| Yazarlar | |
| Yayımlanma Tarihi | 1 Şubat 1994 |
| Yayımlandığı Sayı | Yıl 1994 Cilt: 19 Sayı: 1 |