BibTex RIS Kaynak Göster

Phosphates as Food Additives (Turkish with English Abstract)

Yıl 1994, Cilt: 19 Sayı: 1, - , 01.02.1994

Öz

Phosphates have important functions not only as a nutritional value but also as food additives. Here, classification of phosphates, their chemical properties and their use and functions in various food staff were reviewed in detail.

Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar

Yıl 1994, Cilt: 19 Sayı: 1, - , 01.02.1994

Öz

Fosfatların besleyici değerinden çok, gıda katkı maddesi olarak önemli fonksiyonları bulunmaktadır. Bu derlemede fosfatların sınıflandırılması, kimyasal özellikleri, çeşitli gıdalarda kullanımı ve fonksiyonları hakkında detaylı bilgi verilmiştir.    

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Songül Çakmakçı Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 1994
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 19 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Çakmakçı, S. . (1994). Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. Gıda, 19(1).
AMA Çakmakçı S. Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. GIDA. Şubat 1994;19(1).
Chicago Çakmakçı, Songül. “Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar”. Gıda 19, sy. 1 (Şubat 1994).
EndNote Çakmakçı S (01 Şubat 1994) Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. Gıda 19 1
IEEE S. . Çakmakçı, “Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar”, GIDA, c. 19, sy. 1, 1994.
ISNAD Çakmakçı, Songül. “Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar”. Gıda 19/1 (Şubat 1994).
JAMA Çakmakçı S. Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. GIDA. 1994;19.
MLA Çakmakçı, Songül. “Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar”. Gıda, c. 19, sy. 1, 1994.
Vancouver Çakmakçı S. Gıda Katkı Maddesi Olarak Fosfatlar. GIDA. 1994;19(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/