BibTex RIS Kaynak Göster

A Research on Cheese Drying Methods (Turkish with English Abstract)

Yıl 2004, Cilt: 29 Sayı: 1, - , 01.02.2004

Öz

Cheese drying is used in some countries in Europe for extending shelf life, reduction in volume and providing ease of handling in industry. In this study, some cheese drying methods given in literature were summarized. At the same time, a short information about advantages, disadvantages, and potential uses of dried cheese products was given.  

Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma

Yıl 2004, Cilt: 29 Sayı: 1, - , 01.02.2004

Öz

Peynir kurutma, peynirin raf ömrünü uzatmak, hacim azaltmak ve sanayide kullanımını kolaylaştırmak için bir çok Avrupa ülkesinde uygulanmaktadır. Bu çalışmada kaynaklarda yer alan bazı peynir kurutma metotları özetlenmiştir. Aynı zamanda kurutulmuş peynir ürünlerinin avantajları, dezavantajları ve kullanım yerleri hakkında kısa bilgi verilmiştir.  

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Sevim Kaya Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Şubat 2004
Yayımlandığı Sayı Yıl 2004 Cilt: 29 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Kaya, S. . (2004). Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. Gıda, 29(1).
AMA Kaya S. Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. GIDA. Şubat 2004;29(1).
Chicago Kaya, Sevim. “Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 29, sy. 1 (Şubat 2004).
EndNote Kaya S (01 Şubat 2004) Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. Gıda 29 1
IEEE S. . Kaya, “Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma”, GIDA, c. 29, sy. 1, 2004.
ISNAD Kaya, Sevim. “Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma”. Gıda 29/1 (Şubat 2004).
JAMA Kaya S. Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. GIDA. 2004;29.
MLA Kaya, Sevim. “Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma”. Gıda, c. 29, sy. 1, 2004.
Vancouver Kaya S. Peynir Kurutma Metotları Üzerine Bir Araştırma. GIDA. 2004;29(1).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/