BibTex RIS Kaynak Göster

Detoksifiye Edici Enzimler

Yıl 1994, Cilt: 19 Sayı: 3, - , 01.06.1994

Öz

Dünya nüfusunun sürekli ve hızlı bir şekilde artması protein yetersizliğinin çözümünde bitkisel kaynaklı protein çeşitlendirilmesini gerekli kılmıştır. Ancak, bitkisel kaynaklı proteinlerin bir bölümü bunların işlenmeleri yada tüketilmeleri sırasında uygun yöntemlerin kullanımı yolu ile inaktive edilmezler ise insanlarda bir takım beslenme ve sindirim bozukluklarına yol açabilirler.    

Detoxifying Enzymes (Turkish with English Abstract)

Yıl 1994, Cilt: 19 Sayı: 3, - , 01.06.1994

Öz

Proteins of plant origin considerable promise for all viating the shortage of food protein recently facing many segments of the world’s population so it should be recognized, however, that many plants commonly consumed by man contain substances which may have an adverse effect on the nutritional properties of the protein unless inactivated or eliminated by suitable method.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Özer Kınık Bu kişi benim

Necati Akbulut Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Haziran 1994
Yayımlandığı Sayı Yıl 1994 Cilt: 19 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Kınık, Ö. ., & Akbulut, N. . (1994). Detoksifiye Edici Enzimler. Gıda, 19(3).
AMA Kınık Ö, Akbulut N. Detoksifiye Edici Enzimler. GIDA. Haziran 1994;19(3).
Chicago Kınık, Özer, ve Necati Akbulut. “Detoksifiye Edici Enzimler”. Gıda 19, sy. 3 (Haziran 1994).
EndNote Kınık Ö, Akbulut N (01 Haziran 1994) Detoksifiye Edici Enzimler. Gıda 19 3
IEEE Ö. . Kınık ve N. . Akbulut, “Detoksifiye Edici Enzimler”, GIDA, c. 19, sy. 3, 1994.
ISNAD Kınık, Özer - Akbulut, Necati. “Detoksifiye Edici Enzimler”. Gıda 19/3 (Haziran 1994).
JAMA Kınık Ö, Akbulut N. Detoksifiye Edici Enzimler. GIDA. 1994;19.
MLA Kınık, Özer ve Necati Akbulut. “Detoksifiye Edici Enzimler”. Gıda, c. 19, sy. 3, 1994.
Vancouver Kınık Ö, Akbulut N. Detoksifiye Edici Enzimler. GIDA. 1994;19(3).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/