Polycycıc aromatıc hydrocarbons, meat, PAH formation, health, reduction strategies
Polisiklik aromatik hidrokarbon, et, PAH oluşum, sağlık, azaltma stratejileri
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Gıda Bilimi ve Teknolojisi |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Erken Görünüm Tarihi | 19 Ekim 2022 |
Yayımlanma Tarihi | 15 Aralık 2022 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2022, Cilt 47, Sayı 6 |
Bibtex | @derleme { gida1104661, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {Gıda Teknolojisi Derneği}, year = {2022}, volume = {47}, number = {6}, pages = {1032 - 1045}, doi = {10.15237/gida.GD22045}, title = {ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR}, key = {cite}, author = {Karslıoğlu, Betül} } |
APA | Karslıoğlu, B. (2022). ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR . Gıda , 47 (6) , 1032-1045 . DOI: 10.15237/gida.GD22045 |
MLA | Karslıoğlu, B. "ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR" . Gıda 47 (2022 ): 1032-1045 <https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73077/1104661> |
Chicago | Karslıoğlu, B. "ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR". Gıda 47 (2022 ): 1032-1045 |
RIS | TY - JOUR T1 - ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR AU - BetülKarslıoğlu Y1 - 2022 PY - 2022 N1 - doi: 10.15237/gida.GD22045 DO - 10.15237/gida.GD22045 T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 1032 EP - 1045 VL - 47 IS - 6 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - doi: 10.15237/gida.GD22045 UR - https://doi.org/10.15237/gida.GD22045 Y2 - 2022 ER - |
EndNote | %0 Gıda ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR %A Betül Karslıoğlu %T ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR %D 2022 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 47 %N 6 %R doi: 10.15237/gida.GD22045 %U 10.15237/gida.GD22045 |
ISNAD | Karslıoğlu, Betül . "ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR". Gıda 47 / 6 (Aralık 2022): 1032-1045 . https://doi.org/10.15237/gida.GD22045 |
AMA | Karslıoğlu B. ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR. GIDA. 2022; 47(6): 1032-1045. |
Vancouver | Karslıoğlu B. ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR. Gıda. 2022; 47(6): 1032-1045. |
IEEE | B. Karslıoğlu , "ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR", Gıda, c. 47, sayı. 6, ss. 1032-1045, Ara. 2022, doi:10.15237/gida.GD22045 |