Betül KARSLIOĞLU Dr. Öğr. Üyesi HASAN KALYONCU UNIVERSITY
Yayın 1 Hakemlik 2 CrossRef Atıf 0
1 Yayın
2 Hakemlik
0 CrossRef Atıf
Takipçi
Takip Edilen

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Gıda Bilimi Gıda Kimyası Gıda Mikrobiyolojisi

Kurum

HASAN KALYONCU UNIVERSITY

Yayınlar

ET VE ET ÜRÜNLERİNDE POLİSİKLİK AROMATİK HİDROKARBONLARIN OLUŞUM MEKANİZMALARI VE AZALTICI YAKLAŞIMLAR
Yayın Bilgisi: 2022 , Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22045
ATIF 0 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 252

0

ATIF

0

FAVORİ

252

TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayınlandığı Dergiler
^: Atıf sayıları CrossRef'ten çekilmektedir. Popüler yayınlar, DergiPark'ta araştırma yapan araştırmacılar tarafından favoriye eklenme istatistiğine göre otomatik belirlenmektedir. Bu sayfada görüntülenen istatistikler anlık değerler olmayıp, gerçek istatistikler arasında 24 saate kadar gecikme olabilmektedir.
: DergiPark Kullanıcı Rozeti hakkında bilgi almak için tıklayınız.