Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Konular | Gıda Bilimi ve Teknolojisi |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Erken Görünüm Tarihi | 20 Aralık 2022 |
Yayımlanma Tarihi | 15 Şubat 2023 |
Yayınlandığı Sayı | Yıl 2022, Cilt 48, Sayı 1 |
Bibtex | @araştırma makalesi { gida1192413, journal = {Gıda}, issn = {1300-3070}, eissn = {1309-6273}, address = {}, publisher = {Gıda Teknolojisi Derneği}, year = {2023}, volume = {48}, number = {1}, pages = {107 - 117}, doi = {10.15237/gida.GD22100}, title = {ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ}, key = {cite}, author = {Akdeniz, Vildan} } |
APA | Akdeniz, V. (2023). ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ . Gıda , 48 (1) , 107-117 . DOI: 10.15237/gida.GD22100 |
MLA | Akdeniz, V. "ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ" . Gıda 48 (2023 ): 107-117 <https://dergipark.org.tr/tr/pub/gida/issue/73994/1192413> |
Chicago | Akdeniz, V. "ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ". Gıda 48 (2023 ): 107-117 |
RIS | TY - JOUR T1 - ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ AU - VildanAkdeniz Y1 - 2023 PY - 2023 N1 - doi: 10.15237/gida.GD22100 DO - 10.15237/gida.GD22100 T2 - Gıda JF - Journal JO - JOR SP - 107 EP - 117 VL - 48 IS - 1 SN - 1300-3070-1309-6273 M3 - doi: 10.15237/gida.GD22100 UR - https://doi.org/10.15237/gida.GD22100 Y2 - 2023 ER - |
EndNote | %0 Gıda ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ %A Vildan Akdeniz %T ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ %D 2023 %J Gıda %P 1300-3070-1309-6273 %V 48 %N 1 %R doi: 10.15237/gida.GD22100 %U 10.15237/gida.GD22100 |
ISNAD | Akdeniz, Vildan . "ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ". Gıda 48 / 1 (Şubat 2023): 107-117 . https://doi.org/10.15237/gida.GD22100 |
AMA | Akdeniz V. ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ. GIDA. 2023; 48(1): 107-117. |
Vancouver | Akdeniz V. ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ. Gıda. 2023; 48(1): 107-117. |
IEEE | V. Akdeniz , "ULTRASON UYGULAMASININ YOĞURT BENZERİ FERMENTE SÜT ÜRÜNÜNDE FARKLI PROBİYOTİK LAKTOBASİL TÜRLERİNİN CANLILIĞI ÜZERİNE ETKİSİ", Gıda, c. 48, sayı. 1, ss. 107-117, Şub. 2023, doi:10.15237/gida.GD22100 |