Osmotic dehydration Ultrasound Frying Textural properties Surface color values Moisture content
Birincil Dil | İngilizce |
---|---|
Konular | Gıda Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği, Ziraat Mühendisliği (Diğer), Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 24 Aralık 2019 |
Gönderilme Tarihi | 8 Temmuz 2019 |
Kabul Tarihi | 9 Kasım 2019 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2019 |
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinin içeriği, Creative Commons Alıntı-GayriTicari (CC BY-NC) 4.0 Uluslararası Lisansı ile yayınlanmaktadır. Söz konusu telif, üçüncü tarafların içeriği uygun şekilde atıf vermek koşuluyla, ticari olmayan amaçlarla paylaşımına ve uyarlamasına izin vermektedir. Yazarlar, International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinde yayınlanmış çalışmalarının telif hakkını elinde tutar.
Web: dergipark.org.tr/jaefs E-mail: editor@jaefs.com WhatsApp: +90 850 309 59 27