chia low-fat antioxidant activity total phenolic content in-vitro bioaccessibility
Birincil Dil | İngilizce |
---|---|
Konular | Gıda Mühendisliği |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 15 Eylül 2021 |
Gönderilme Tarihi | 12 Şubat 2021 |
Kabul Tarihi | 28 Nisan 2021 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2021 Cilt: 5 Sayı: 3 |
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinin içeriği, Creative Commons Alıntı-GayriTicari (CC BY-NC) 4.0 Uluslararası Lisansı ile yayınlanmaktadır. Söz konusu telif, üçüncü tarafların içeriği uygun şekilde atıf vermek koşuluyla, ticari olmayan amaçlarla paylaşımına ve uyarlamasına izin vermektedir. Yazarlar, International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinde yayınlanmış çalışmalarının telif hakkını elinde tutar.
Web: dergipark.org.tr/jaefs E-mail: editor@jaefs.com WhatsApp: +90 850 309 59 27