BibTex RIS Kaynak Göster

Scale-Up Studies for the Production of Xylanase Used as an Additive in Poultry Feedstuffs by Solid State Fermentation

Yıl 2003, Cilt: 40 Sayı: 3, - , 01.09.2003

Öz

Kanatlı Yemi Katkısı Olarak Kullanılan Ksilanaz Enziminin Katı Kültür Fermantasyon Yöntemi ile Üretiminde Ölçek Büyütme Çalışmaları

Yıl 2003, Cilt: 40 Sayı: 3, - , 01.09.2003

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Sayit Sargın Bu kişi benim

Gaye Öngen Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Eylül 2003
Gönderilme Tarihi 25 Kasım 2015
Yayımlandığı Sayı Yıl 2003 Cilt: 40 Sayı: 3

Kaynak Göster

APA Sargın, S., & Öngen, G. (2003). Kanatlı Yemi Katkısı Olarak Kullanılan Ksilanaz Enziminin Katı Kültür Fermantasyon Yöntemi ile Üretiminde Ölçek Büyütme Çalışmaları. Journal of Agriculture Faculty of Ege University, 40(3).

      27559           trdizin ile ilgili görsel sonucu                 27560                    Clarivate Analysis ile ilgili görsel sonucu            CABI logo                      NAL Catalog (AGRICOLA), ile ilgili görsel sonucu             EBSCO Information Services 

                                                       Creative Commons Lisansı This website is licensed under the Creative Commons Attribution 4.0 International License.