Volume: 41 Issue: 6, 12/1/16

Year: 2016

Research Article

 

2. MEMECİK VE ERKENCE ZEYTİN ÇEŞİTLERİNDE OLGUNLUK DERECESİNİN NATÜREL ZEYTİNYAĞININ TOPLAM POLİFENOL MİKTARI VE ACILIK İNDEKSİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

 

6. BEBEK MAMALARINDA DİREKT PCR YÖNTEMİ İLE CRONOBACTER SPP. TESPİTİ

 

7. ENZİME DİRENÇLİ NİŞASTA ÜRETİM YÖNTEMLERİ VE GIDA ENDÜSTRİSİNDE KULLANIM AMAÇLARI

 

8. MİKROORGANİZMALARA ETKİ EDEN BAŞLICA STRES FAKTÖRLERİ

 

9. STEVIA; FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ VE GIDALARDA KULLANIM OLANAKLARI