Cilt: 41 Sayı: 6, 1.12.2016

Yıl: 2016

Araştırma Makalesi

 

2. MEMECİK VE ERKENCE ZEYTİN ÇEŞİTLERİNDE OLGUNLUK DERECESİNİN NATÜREL ZEYTİNYAĞININ TOPLAM POLİFENOL MİKTARI VE ACILIK İNDEKSİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

 

6. BEBEK MAMALARINDA DİREKT PCR YÖNTEMİ İLE CRONOBACTER SPP. TESPİTİ

 

8. MİKROORGANİZMALARA ETKİ EDEN BAŞLICA STRES FAKTÖRLERİ

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/