Cilt: 41 Sayı: 4, 1.08.2016

Yıl: 2016

Araştırma Makalesi

 

1. IRAK'TA İSTİRİDYE MANTARI (PLEUROTUS OSTREATUS) ÜRETİMİ İÇİN BAZI YEREL SELÜLOZİK ARTIKLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

 

4. VİŞNE SUYU KONSANTRESİ ANTİOKSİDANLARININ ÜRETİM VE DEPOLAMA SÜRESİNCE DEĞİŞİMLERİ

 

5. KEMALPAŞA TATLISI (PEYNİR TATLISI) KALİTE KRİTERLERİNİN BELİRLENMESİ

 

6. DAĞ ÇİLEĞİNİN (ARBUTUS UNEDO L.) KURUMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ VE KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

 

7. ISIL OLMAYAN YENİ GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİNİN SANAYİ UYGULAMALARI-1

 

8. ISIL OLMAYAN YENİ GIDA MUHAFAZA TEKNİKLERİNİN SANAYİ UYGULAMALARI-2

 

9. KONJUGE LİNOLEİK ASİTLERİN ÖNEMİ VE BAZI PROBİYOTİK SUŞLAR TARAFINDAN ÜRETİMİ

 

10. GIDA ATIKLARININ PEKTİNAZ ENZİMİ ÜRETİMİNDE KULLANIMI

 

11. ET KAYNAKLI BİYOAKTİF PEPTİTLER VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİ

 

13. MİKROBİYEL YOLLA ÜRETİLEN LEVANSÜKRAZLAR VE SENTEZLEDİĞİ BİYOPOLİMERLER

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/