Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Naciye Kutlu Kantar
Doç. Dr.
Bayburt Üniversitesi
Yayın
12
Hakemlik
20
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
3
12
Yayın
20
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-4075-8823
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Teknolojileri
Temel Gıda İşlemleri
Gıda Bilimleri (Diğer)
Kurum
Bayburt Üniversitesi
Popüler Yayınları
LİKAPADAN (Vaccinium arctostaphylos) TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLERİN MİKRODALGA DESTEKLİ EKSTRAKSİYONUNUN YANIT YÜZEY YÖNTEMİ İLE OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
, Cansu Bıçak, Duygu Ekinci, Ezgi Kılıç, Naz Erdem,
Aslı İşci Yakan
,
Özge Şakıyan Demirkol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17087
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1589
1
ATIF
1
FAVORİ
1589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FENOLİK BİLEŞİKLERİN ALIÇ MEYVESİNDEN (Creategus monogyna) MİKRODALGA VE ULTRASES DESTEKLİ YÖNTEMLER İLE EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Merve Sılanur Yılmaz
,
Naciye Kutlu Kantar
,
Gizem Erdem
,
Özge Şakıyan Demirkol
,
Asli İşci Yakan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21018
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
743
2
ATIF
1
FAVORİ
743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
DERİN ÖTEKTİK ÇÖZÜCÜLERİN PORTAKAL KABUĞUNDAN BİYOAKTİF BİLEŞİKLERİN EKSTRAKSİYONUNA ETKİSİ
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
,
Hanife Hacıbektaşoğlu
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD24078
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
178
0
FAVORİ
178
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
DERİN ÖTEKTİK ÇÖZÜCÜNÜN Rheum ribes KÖKLERİNDEN FENOLİK BİLEŞİK EKSTRAKSİYONU ÜZERİNE ETKİSİ
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD22107
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
705
0
FAVORİ
705
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
,
Tuğba Elbir
,
Özlem Yılmaz
,
Aybike Kamiloğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1202053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
624
0
FAVORİ
624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Derin Ötektik Çözücülerin pH ve Elektriksel İletkenlik Değerlerinin Sıcaklık ile Değişimi
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1115113
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1175
0
FAVORİ
1175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalardan biyoaktif bileşiklerin ekstraksiyonunda derin ötektik çözücülerin kullanımı
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
,
Merve Sılanur Yılmaz
,
Asli İşci Yakan
,
Özge Şakıyan Demirkol
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.740817
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4958
0
FAVORİ
4958
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FENOLİK BİLEŞİKLERİN ALIÇ MEYVESİNDEN (Creategus monogyna) MİKRODALGA VE ULTRASES DESTEKLİ YÖNTEMLER İLE EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Merve Sılanur Yılmaz
,
Naciye Kutlu Kantar
,
Gizem Erdem
,
Özge Şakıyan Demirkol
,
Asli İşci Yakan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21018
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
743
1
FAVORİ
743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Etlerde Ozmotik Dehidrasyon Uygulamaları
Yazarlar:
Aybike Kamiloğlu
,
Naciye Kutlu Kantar
, Tuğba Elbir
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.818194
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1283
0
FAVORİ
1283
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİKAPADAN (Vaccinium arctostaphylos) TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLERİN MİKRODALGA DESTEKLİ EKSTRAKSİYONUNUN YANIT YÜZEY YÖNTEMİ İLE OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
, Cansu Bıçak, Duygu Ekinci, Ezgi Kılıç, Naz Erdem,
Aslı İşci Yakan
,
Özge Şakıyan Demirkol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17087
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1589
1
FAVORİ
1589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONVANSİYONEL EKSTRAKSİYONA ALTERNATİF: YEŞİL TEKNOLOJİLER
Yazarlar:
Naciye Kutlu
, Gülen Yeşilören, Aslı İşci, Özge Şakıyan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4244
0
FAVORİ
4244
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KURUTMA YÖNTEMLERİNİN KİRAZ DOMATESİN KURUTMA KARAKTERİSTİKLERİ ÜZERİNE ETKİSİ VE MATEMATİKSEL MODELLEMESİ
Yazarlar:
Naciye Kutlu
, Aslı İşci
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1002
0
FAVORİ
1002
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Yöntemlerinin Patlıcanın Kurutma Karakteristikleri Üzerine Etkisi ve Kurutmanın Matematiksel Modellenmesi
Yazarlar:
Naciye Kutlu
, Aslı İşci
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Akademik Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1777
0
FAVORİ
1777
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıdalarda İnce Tabaka Kurutma Modelleri
Yazarlar:
Naciye Kutlu, Aslı İşçi, Özge Şakıyan Demirkol
Yayın Bilgisi: 2015 ,
Gıda
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3630
0
FAVORİ
3630
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Gıda
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Anadolu University Journal of Science and Technology A - Applied Sciences and Engineering
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Food and Health
Gıda
Gümüşhane Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Journal of Advanced Research in Natural and Applied Sciences
Journal of the Turkish Chemical Society Section A: Chemistry
Konya Journal of Engineering Sciences
Mugla Journal of Science and Technology
Yayınlar
Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
,
Tuğba Elbir
,
Özlem Yılmaz
,
Aybike Kamiloğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1202053
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
624
1
ATIF
0
FAVORİ
624
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FENOLİK BİLEŞİKLERİN ALIÇ MEYVESİNDEN (Creategus monogyna) MİKRODALGA VE ULTRASES DESTEKLİ YÖNTEMLER İLE EKSTRAKSİYONU
Yazarlar:
Merve Sılanur Yılmaz
,
Naciye Kutlu Kantar
,
Gizem Erdem
,
Özge Şakıyan Demirkol
,
Asli İşci Yakan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21018
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
743
2
ATIF
1
FAVORİ
743
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİKAPADAN (Vaccinium arctostaphylos) TOPLAM FENOLİK BİLEŞİKLERİN MİKRODALGA DESTEKLİ EKSTRAKSİYONUNUN YANIT YÜZEY YÖNTEMİ İLE OPTİMİZASYONU
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
, Cansu Bıçak, Duygu Ekinci, Ezgi Kılıç, Naz Erdem,
Aslı İşci Yakan
,
Özge Şakıyan Demirkol
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD17087
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1589
1
ATIF
1
FAVORİ
1589
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat