Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Tuğba Elbir Abca
Dr. Öğr. Üyesi
BAYBURT UNIVERSITY
Yayın
1
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
3
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Et Teknolojisi
Kurum
BAYBURT UNIVERSITY
Yayınlar
Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
,
Tuğba Elbir
,
Özlem Yılmaz
,
Aybike Kamiloğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1202053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
555
0
FAVORİ
555
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Bayburt Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Yayınlar
Effect of Different Roasting Methods on Some Properties of Walnut Kernels
Yazarlar:
Naciye Kutlu Kantar
,
Tuğba Elbir
,
Özlem Yılmaz
,
Aybike Kamiloğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Erzincan Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.18185/erzifbed.1202053
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
555
1
ATIF
0
FAVORİ
555
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat