Cilt: 41 Sayı: 3, 1.06.2016

Yıl: 2016

Araştırma Makalesi

 

1. NİJERYA’DA GIDA GÜVENCESİNİ SAĞLAMAK İÇİN GIDA BANKASI TEŞVİKİ

 

2. Bacillus sp. ZBP10 SUŞU ile DERİN KÜLTÜR FERMANTASYONUNDA AMİLAZ ÜRETİMİ

 

5. KEKİK ve KAKULE YAĞLARININ TEK ve EŞ EKSENLİ NANOLİF ile ENKAPSÜLASYONU

 

6. FARKLI ACILIK GİDERME YÖNTEMLERİNİN GELENEKSEL TURUNÇ KABUĞU REÇELİNİN TOPLAM FENOLİK MADDE ve FLAVONOİD İÇERİĞİ ÜZERİNE ETKİSİ

 

7. SUCUKTAN İZOLE EDİLEN KOAGÜLAZ-NEGATİF

 

8. GIDALARIN NEM SORPSİYON İZOTERMLERİNİN BELİRLENMESİ ve EŞİTLİKLERİNİN ÇÖZÜMÜ

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/