Cilt: 41 Sayı: 5, 1.10.2016

Yıl: 2016

Araştırma Makalesi

 

2. NaCl VE KCl TUZLARININ RHIZOPUS ORYZAE’NIN BÜYÜMESİNE VE LAKTİK ASİT ÜRETİMİNE ETKİSİ

 

3. FERMENTE PANCAR SUYU TOZUNUN PÜSKÜRTMELİ VE VALSLİ KURUTUCU İLE ÜRETİMİ

 

4. KIZILCIK, ISPANAK VE POLEN TOZLARI KULLANILARAK BEYAZ ÇİKOLATALARIN FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN ZENGİNLEŞTİRİLMESİ

 

5. TRABZON’DA TÜKETİME SUNULAN CAMİ BOĞAZI PEYNİRLERİNİN MİNERAL MADDE İÇERİĞİ VE AĞIR METAL KONTAMİNASYONU

 

6. ÇEŞİTLİ KAYNAKLARDAN İZOLE EDİLMİŞ OLAN BAZI BACİLLUS SUŞLARININ ANTİMİKROBİYEL AKTİVİTE SPEKTRUMLARI

 

7. DONMUŞ DEPOLANAN TAVUK BURGERLERDE YEŞİL ÇAY EKSTRAKTININ LİPOLİTİK DEĞİŞİMLER VE MİKROBİYEL İNHİBİSYON ÜZERİNE ETKİSİ

 

8. OZONLU SUYLA YIKAMANIN DOMATESLERDE PESTİSİT GİDERİMİ, ASKORBİK ASİT VE RENK ÜZERİNE ETKİLERİ

 

10. KEFİR ÜRETİMİNDE PEYNİRALTI SUYU KULLANIMI

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/