English
Turkish
English
Admin Panel
User Panel
Coordinator of Scientific Publishing Panel
My Journals
My Research
My Followers
Profile
Logout
Login
The Journal of Food
Volume: 3 Issue: 6 ,
12/1/78
Year: 1978
Other
Add To My Library
×
Add To My Library
×
1. Domatesin Konserve ve Şıraya İşlenmesi Sırasında Askorbik Asitte Meydana Gelen Değişmeler
Ünal Yurdagel
Add To My Library
×
Add To My Library
×
2. Derin Yağ’da Kızartma İşlemi ve Kızartma Yağında Oksidatif Değişmeler
Haluk Alım
Add To My Library
×
Add To My Library
×
3. Balıkların Soğutma-Dondurma ve Salamura Metodları ile Muhafazası
Hamdi Ertaş
Add To My Library
×
Add To My Library
×
4. Türkiye Süt Endüstrisi Kurumu Fabrikalarının Kuruluş Yerleri Üzerinde bir İnceleme
Tümer Uraz
,
Okan Alpar
Add To My Library
×
Add To My Library
×
5. Gıda Zehirlenmeleri
Necati Akbulut
,
Tuncay Gürarda
Show All
5
Other
5
Archive
Volume: 3 Issue: 3 ,
6/1/78
Volume: 3 Issue: 4 ,
8/1/78
Volume: 3 Issue: 6 ,
12/1/78
Volume: 4 Issue: 1 ,
2/1/79
Volume: 4 Issue: 2 ,
4/1/79