BibTex RIS Cite

Compounds in Honey and their Effects on Properties of Honey (in Turkish)

Year 1981, Volume: 6 Issue: 5, - , 01.10.1981

Abstract

Balın görünüşü ve fiziksel özellikleri konusunda yapılan ilk gözlemlerden bu yana balın kompozisyonuyla ilgili araştırmalar başlıca iki aşamada geliştirilmiştir. İlk araştırıcıların çeşitli maddelerden meydana gelen bal karışımının kitle özelliklerini araştırdıkları söylenebilir. Analiz tekniklerinin çok duyarlılık kazanıp gelişmesiyle, kitle özellikleri konusundaki çalışmalardan birçoğu sürdürülmekle birlikte yoğunluk baldaki bileşimlerin ayrılması ve teşhisi yönüne kaydırılmıştır.

Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri

Year 1981, Volume: 6 Issue: 5, - , 01.10.1981

Abstract

Balın görünüşü ve fiziksel özellikleri konusunda yapılan ilk gözlemlerden bu yana balın kompozisyonuyla ilgili araştırmalar başlıca iki aşamada geliştirilmiştir. İlk araştırıcıların çeşitli maddelerden meydana gelen bal karışımının kitle özelliklerini araştırdıkları söylenebilir. Analiz tekniklerinin çok duyarlılık kazanıp gelişmesiyle, kitle özellikleri konusundaki çalışmalardan birçoğu sürdürülmekle birlikte yoğunluk baldaki bileşimlerin ayrılması ve teşhisi yönüne kaydırılmıştır.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Enver Öder This is me

Publication Date October 1, 1981
Published in Issue Year 1981 Volume: 6 Issue: 5

Cite

APA Öder, E. . (1981). Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. Gıda, 6(5).
AMA Öder E. Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. The Journal of Food. October 1981;6(5).
Chicago Öder, Enver. “Bal İçerisindeki Maddeler Ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri”. Gıda 6, no. 5 (October 1981).
EndNote Öder E (October 1, 1981) Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. Gıda 6 5
IEEE E. . Öder, “Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri”, The Journal of Food, vol. 6, no. 5, 1981.
ISNAD Öder, Enver. “Bal İçerisindeki Maddeler Ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri”. Gıda 6/5 (October 1981).
JAMA Öder E. Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. The Journal of Food. 1981;6.
MLA Öder, Enver. “Bal İçerisindeki Maddeler Ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri”. Gıda, vol. 6, no. 5, 1981.
Vancouver Öder E. Bal İçerisindeki Maddeler ve Bunların Balın Özelliklerine Etkileri. The Journal of Food. 1981;6(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/