BibTex RIS Cite

Food Enrichment (Turkish with English Abstract)

Year 1991, Volume: 16 Issue: 4, - , 01.08.1991

Abstract

Food enrichment can be important intervention procedure for improving or maintaining the nutritional quality of the food supply. Much depends in a knowledge of the local situation in terms of nutrient needs, food consumption patterns and food processing and distribution.   

Besinlerin Zenginleştirilmesi

Year 1991, Volume: 16 Issue: 4, - , 01.08.1991

Abstract

Besin zenginleştirilmesinin temel amacı çeşitli nedenler ile besinlerden kaybedilen besin elementlerini yerine koymak ve besinlere daha fazla besin öğesi ekleyerek beslenme yetersizliği sorunlarını önlemeye çalışmaktır. Eklenen miktarların kontrolü, zenginleştirilmiş besinin tüm tüketicilere ulaştırılmasının sağlanması ve işlem sırasındaki kayıplarının önlenmeye çalışılması zenginleştirmede beklenen yararların sağlanabilmesi için önemlidir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Sevinç Yücecan This is me

Publication Date August 1, 1991
Published in Issue Year 1991 Volume: 16 Issue: 4

Cite

APA Yücecan, S. . (1991). Besinlerin Zenginleştirilmesi. Gıda, 16(4).
AMA Yücecan S. Besinlerin Zenginleştirilmesi. The Journal of Food. August 1991;16(4).
Chicago Yücecan, Sevinç. “Besinlerin Zenginleştirilmesi”. Gıda 16, no. 4 (August 1991).
EndNote Yücecan S (August 1, 1991) Besinlerin Zenginleştirilmesi. Gıda 16 4
IEEE S. . Yücecan, “Besinlerin Zenginleştirilmesi”, The Journal of Food, vol. 16, no. 4, 1991.
ISNAD Yücecan, Sevinç. “Besinlerin Zenginleştirilmesi”. Gıda 16/4 (August 1991).
JAMA Yücecan S. Besinlerin Zenginleştirilmesi. The Journal of Food. 1991;16.
MLA Yücecan, Sevinç. “Besinlerin Zenginleştirilmesi”. Gıda, vol. 16, no. 4, 1991.
Vancouver Yücecan S. Besinlerin Zenginleştirilmesi. The Journal of Food. 1991;16(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/