BibTex RIS Kaynak Göster

Food Enrichment (Turkish with English Abstract)

Yıl 1991, Cilt: 16 Sayı: 4, - , 01.08.1991

Öz

Food enrichment can be important intervention procedure for improving or maintaining the nutritional quality of the food supply. Much depends in a knowledge of the local situation in terms of nutrient needs, food consumption patterns and food processing and distribution.   

Besinlerin Zenginleştirilmesi

Yıl 1991, Cilt: 16 Sayı: 4, - , 01.08.1991

Öz

Besin zenginleştirilmesinin temel amacı çeşitli nedenler ile besinlerden kaybedilen besin elementlerini yerine koymak ve besinlere daha fazla besin öğesi ekleyerek beslenme yetersizliği sorunlarını önlemeye çalışmaktır. Eklenen miktarların kontrolü, zenginleştirilmiş besinin tüm tüketicilere ulaştırılmasının sağlanması ve işlem sırasındaki kayıplarının önlenmeye çalışılması zenginleştirmede beklenen yararların sağlanabilmesi için önemlidir.

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Makaleler
Yazarlar

Sevinç Yücecan Bu kişi benim

Yayımlanma Tarihi 1 Ağustos 1991
Yayımlandığı Sayı Yıl 1991 Cilt: 16 Sayı: 4

Kaynak Göster

APA Yücecan, S. . (1991). Besinlerin Zenginleştirilmesi. Gıda, 16(4).
AMA Yücecan S. Besinlerin Zenginleştirilmesi. GIDA. Ağustos 1991;16(4).
Chicago Yücecan, Sevinç. “Besinlerin Zenginleştirilmesi”. Gıda 16, sy. 4 (Ağustos 1991).
EndNote Yücecan S (01 Ağustos 1991) Besinlerin Zenginleştirilmesi. Gıda 16 4
IEEE S. . Yücecan, “Besinlerin Zenginleştirilmesi”, GIDA, c. 16, sy. 4, 1991.
ISNAD Yücecan, Sevinç. “Besinlerin Zenginleştirilmesi”. Gıda 16/4 (Ağustos 1991).
JAMA Yücecan S. Besinlerin Zenginleştirilmesi. GIDA. 1991;16.
MLA Yücecan, Sevinç. “Besinlerin Zenginleştirilmesi”. Gıda, c. 16, sy. 4, 1991.
Vancouver Yücecan S. Besinlerin Zenginleştirilmesi. GIDA. 1991;16(4).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/