BibTex RIS Cite

Vitamin and Mineral Contents of Wheat Germ (Turkish with English Abstract)

Year 1991, Volume: 16 Issue: 5, - , 01.10.1991

Abstract

The germ of wheat is a by product of milling industry and a source of vitamins and minerals. The levels of vitamin (B1, B2, B6, E, K, niacin and folic acid) and minerals (Na, K, Ni, Cu, Zn, Mg, Fe, Ca and P) in two samples were given in this study.

Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce)

Year 1991, Volume: 16 Issue: 5, - , 01.10.1991

Abstract

Buğday embriyosu, öğütme endüstrisinin bir yan ürünü olup vitamin ve mineral madde kaynağıdır. Çalışmamızda, ticari buğday embriyosu örneklerinin vitamin (B1, B2, B6, E ve K vitaminleri, niasin ve folik asit) ve mineral madde (Na, K, Ni, Cu, Zn, Mg, Ca ve P) içeriklerine ait analitik değerler tesbit edilmiştir.

There are 0 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Journal Section Articles
Authors

Yaşar Hışıl This is me

Semih Ötleş This is me

Publication Date October 1, 1991
Published in Issue Year 1991 Volume: 16 Issue: 5

Cite

APA Hışıl, Y. ., & Ötleş, S. . (1991). Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). Gıda, 16(5).
AMA Hışıl Y, Ötleş S. Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). The Journal of Food. October 1991;16(5).
Chicago Hışıl, Yaşar, and Semih Ötleş. “Buğday Ruşeyminin Vitamin Ve Mineral İçeriği (İngilizce)”. Gıda 16, no. 5 (October 1991).
EndNote Hışıl Y, Ötleş S (October 1, 1991) Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). Gıda 16 5
IEEE Y. . Hışıl and S. . Ötleş, “Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce)”, The Journal of Food, vol. 16, no. 5, 1991.
ISNAD Hışıl, Yaşar - Ötleş, Semih. “Buğday Ruşeyminin Vitamin Ve Mineral İçeriği (İngilizce)”. Gıda 16/5 (October 1991).
JAMA Hışıl Y, Ötleş S. Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). The Journal of Food. 1991;16.
MLA Hışıl, Yaşar and Semih Ötleş. “Buğday Ruşeyminin Vitamin Ve Mineral İçeriği (İngilizce)”. Gıda, vol. 16, no. 5, 1991.
Vancouver Hışıl Y, Ötleş S. Buğday Ruşeyminin Vitamin ve Mineral İçeriği (İngilizce). The Journal of Food. 1991;16(5).

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/