Volume: 39 Issue: 5 , 10/1/14

Year: 2014

Other

 

1. Döner Etinde Tumbling ve Sodyum Tripolifosfatın Lipolitik ve Oksidatif Değişimler Üzerine Etkisi (İngilizce)

 

2. Membran Filtrasyon Tekniği ile Koliform Analizinde Kullanılan Besiyerlerinin Kıyaslanması

 

3. Çiğ Sütten İzole Edilen Enterosin B Üreticisi Enterococcus Faecalis Mye58 Suşunun Güvenlik Değerlendirmesi

 

4. Limon Ekşisi Üretimi Üzerine Bir Araştırma

 

5. Üzüm Çekirdeği Tozu ve Peynir Altı Suyu Tozunun Tavuk Nugget Kalitesi Üzerine Etkileri

 

6. Bitki Doku Kültürlerinde Sekonder Metabolit Sentezi

 

7. Moleküler Hareketlilik: Gıdaların Muhafazası ve İşlemesinde Yeni Bir Yaklaşım

 

8. Gıda Gerçekliği ve Kontrol Yöntemleri