Volume: 30 Issue: 5, 10/1/05

Year: 2005

Articles

 

1. Aside Adapte Edilen Salmonella typhimurium’un Bazı Meyve Sularındaki Canlılığı

 

2. Altıntop Suyundaki Acılığın Naringinaz Enzimi ile Giderilmesi

 

3. Maraş Usulü Dondurma Karışımının Elektriksel ve Reolojik Özellikleri

 

4. İmmunomanyetik Ayırma Yöntem ile Gıdalardan Salmonella spp. İzolasyonu

 

5. Kanatlı Etlerinin İyonize Radyasyonla Muhafazası

 

6. Oligosakkaritlerin Probiyotik Bakterilerin Gelişimi ve Canlılığı Üzerine Etkisi

 

8. Peynirde Hızlı Olgunlaştırma Çalışmalarında Yeni Yaklaşımlar

 

9. Soğukta Depolanan Starking Çeşidi Elma Kalitesine Ön Bekleme Süresinin Etkisi

 

10. Zeytinyağı Üretiminde HACCP Uygulamasının Önemi ve Kazandıracakları