Cilt: 30 Sayı: 5, 1.10.2005

Yıl: 2005

Makaleler

 

1. Aside Adapte Edilen Salmonella typhimurium’un Bazı Meyve Sularındaki Canlılığı

 

2. Altıntop Suyundaki Acılığın Naringinaz Enzimi ile Giderilmesi

 

3. Maraş Usulü Dondurma Karışımının Elektriksel ve Reolojik Özellikleri

 

4. İmmunomanyetik Ayırma Yöntem ile Gıdalardan Salmonella spp. İzolasyonu

 

5. Kanatlı Etlerinin İyonize Radyasyonla Muhafazası

 

9. Soğukta Depolanan Starking Çeşidi Elma Kalitesine Ön Bekleme Süresinin Etkisi

 

10. Zeytinyağı Üretiminde HACCP Uygulamasının Önemi ve Kazandıracakları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/