Cilt: 30 Sayı: 3, 1.06.2005

Yıl: 2005

Makaleler

 

1. Bazı Dondurma Karışımlarının Isıl İletkenliklerinin Sıcaklıkla Değişiminin Belirlenmesi

 

5. Gıdalarda Gamların Yenilebilir Film Olarak Kullanımı

 

6. Mekanik Ayrılmış Kanatlı Etlerinde HACCP Modelinin Uygulanması

 

7. Erken Hasatın Zeytinyağı Kalitesi Üzerine Etkileri

 

8. Işınlamanın Küf Gelişimi ve Mikotoksin Kontrolü Üzerine Etkisi

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/