Cilt: 30 Sayı: 2, 1.04.2005

Yıl: 2005

Makaleler

 

1. Et ve Et Ürünlerinde Baharatın Antioksidan ve Antimikrobiyal Aktivitesi

 

5. Patatesin Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri Üzerine Depolama Şartlarının Etkisi

 

6. Türkiye Meyve Suyu Sanayinde HACCP Sisteminin Uygulanabilirliği ve Meyve Suyu İhracatina Etkileri

 

7. Ekmek İçi Yumuşaklığı Üzerine Kısmi Pişirme Yöntemi ve Depolama Şartlarının Etkisi

 

10. Gıda İşlemede Alternatif Isıtma Yöntemi- Ohmik Isıtma

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/