Cilt: 31 Sayı: 1, 1.02.2006

Yıl: 2006

Makaleler

 

2. Yağ Yerine Kullanılan Maddeler ve Süt Ürünlerinde Uygulamaları

 

3. Set Tipi Yoğurdun Bazı Nitelikleri Üzerine Biyokoruyucu Kültür Kullanımının Etkisi

 

5. İzmir İlinde Satılan Bazı Peynirlerde S. aureus Enterotoksinlerinin ELISA Yöntemi ile Belirlenmesi

 

6. Ambalajlama İşleminin Ekmeğin Su Aktivitesi Üzerine Etkisi

 

7. Bazı Gıdalarda Kafein ve Teobromin Düzeyleri

 

8. Bursa'da Tüketime Sunulan Bazı Gıdalarda Yersinia enterocolitica 'nın Varlığının Araştırılması

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/