Cilt: 30 Sayı: 6, 1.12.2005

Yıl: 2005

Makaleler

 

4. Peynir Muhafazasında Kullanılan Doğal bir Antimikrobiyal: Natamisin

 

5. Farklı Bitkisel Enzimlerin Piliç Bagetlerinin Bazı Teknolojik Özellikleri Üzerine Etkisi

 

6. Önemli Bazı Türk Peynirlerinin Proteoliz Düzeyleri (İngilizce)

 

8. Gıdalarda Radyasyon Uygulamalarının Mikroorganizmalar Üzerine Etkileri

 

9. Probiyotik Olma Özelliği Taşıyan Laktik Asit Bakterilerinin Dondurma Üretiminde Kullanılması

 

10. Aseptik Elma Suyu Üretiminde HACCP Uygulamaları

by-nc.png

GIDA Dergisi Creative Commons Atıf-Gayri Ticari 4.0 (CC BY-NC 4.0) Uluslararası Lisansı ile lisanslanmıştır. 

GIDA / The Journal of FOOD is licensed under a Creative Commons Attribution-Non Commercial 4.0 International (CC BY-NC 4.0).

https://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/