Volume: 42 Issue: 1, 3/1/05

Year: 2005

Articles

 

3. Bazı Kavun (Cucumis melo L.) Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

Research Article

8. Plant Protection Practices in Organic Vegetable Growing in Greenhouse in the Preservation Zone of Tahtalı (Menderes, İzmir, Turkey)Dam

 

9. Tuz Stresi Uygulanan Domates Bitkilerinin Bazı Fizyolojik Özellikleri ve Toplam Protein Miktarı Üzerine Bitki Aktivatörünün Etkisi

 

11. Bitki Büyüme Modelleri: CERES-Maize Örneği

 

13. Farklı Tuz Dozlarının ve Mandarin Anaçlarının Topraktaki Tuz Dağılımı Üzerine Etkileri

 

14. Muğla İli Yatağan Havzasında Eğimli Alanların Büyük Toprak Gruplarında 137Cs'nin Dağılımı

 

15. Emiralem-İzmir Yöresi Çilek Plantasyonlarının Beslenme Durumu

 

16. Bağda Yapraktan KNO3 Uygulamalarının Yapraktaki Besin Element İçeriklerine Etkisi

 

17. Türkiye Tarımında Gıda Güvencesi Sorununun Buğday Örneğinde İrdelenmesi

 

18. Bor Elementi ve Niasinin Nantes Havuç (Daucus carota L.) Çeşidinin Büyümesi Üzerine Etkileri

 

20. Salisilik Asit ve Bitkiler Üzerindeki Etkileri